Types of Employment Benefits

cariere

Types of Employment Benefits

Types of Employment Benefits

Employee benefits and compensations in type omvatten over het algemeen verschillende vormen van niet-loon monetaire compensatie gegeven aan werknemers naast hun reguliere lonen of salarissen. Deze vormen van werknemersvoordelen kunnen de vorm aannemen van medische voordelen, betaalde vakantiedagen, vaderschaps-/kinderzorguitkeringen, pensioenuitkeringen, groepsuitkeringen bij ziekte, betaalde verlofdagen en meer. De lijst of de soorten employee benefits kunnen verschillen van werkgever tot werkgever, afhankelijk van hun individuele bedrijfsbeleid. Sommige bedrijven betalen hun werknemers bijvoorbeeld voor het bijwonen van opleidingen, terwijl andere hen prikkels geven zoals kortingen of gratis maaltijden wanneer ze een bepaald minimumaantal werkuren halen.

In bepaalde omstandigheden betalen werkgevers hun werknemers wel hun normale loon, maar niet hun voordelen zoals zwangerschapsverlof of verlof wegens ongevallen. Zij kunnen ook weigeren hun werknemers regelmatige salarisinhoudingen te geven. Soms bieden werkgevers hun werknemers echter regelmatige salarisinhoudingen aan voor het geval zij geneigd zijn hun baan op te zeggen. In deze gevallen ontvangt de werknemer gedurende de overeengekomen periode het reguliere salaris plus een overeengekomen bedrag.

Een andere situatie waarin zowel de werkgever als de werknemer kunnen overeenkomen om vergelijkbare werknemersvoordelen te bieden, is wanneer een werknemer solliciteert naar een baan bij een bepaald bedrijf en zijn vorige werkgever hem een vergelijkbaar werkaanbod doet. In dergelijke situaties mag de sollicitant geen hoger percentage of salarisverhoging vragen omdat hij betere arbeidsvooruitzichten heeft dan zijn vorige werkgever. De werknemer moet echter op zijn hoede zijn bij het aanvaarden van een jobaanbieding, omdat het de eerste stap van de werkgever kan zijn om zijn andere werknemers te ontslaan, evenals een eerste stap in het afslanken van zijn eigen portfolio.

Tags
Populair
img
Types of Employment Benefits
img
Werknemersvoordelen
img
De voor- en nadelen van een vast salaris
img
Wat u moet weten over staats- en federale minimumlonen
img
Onderhandelen over secundaire arbeidsvoorwaarden en extraatjes
Trending